test_test_test

Hartë dhe guidë turistike: Berati

ALL500.00

Në këtë hartë dhe njëkohësisht guidë turistike në gjashtë gjuhë: shqip, anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht dhe rusisht, do të gjeni informacione praktike për zonën e Beratit, adresa dhe numra telefoni, një hartë rrugore të qytetit, si edhe një hartë të vogël administrative të Shqipërisë. Një pjesë e veçantë e kësaj harte përmban një përmbledhje historike dhe kulturore për zonën e Beratit, monumente kulture, atraksione turistike dhe informacione të dobishme për këdo që dëshiron të eksplorojë këtë qytet me arkitekturë mbresëlënëse. Kostumet popullore të rajonit, të shpërndara në hartën fizike të tij, së bashku me pikat më të rëndësishme turistike, do t’ju informojnë, por edhe do t’ju ndihmojnë në udhëtimin tuaj.

isbn:
978-9928-177-88-9
dimensions:
840 x 590 mm
Write Your Own Review
You're reviewing:Hartë dhe guidë turistike: Berati
Your Rating