test_test_test

Hartë dhe guidë turistike: Kosova

ALL700.00

Nëse do të vizitoni Kosovën dhe keni nevojë për një udhëzues informativ e praktik, kjo është guida që ju duhet! Ky botim përmban një hartë të plotë rrugore të të gjithë vendit, ashtu si edhe një hartë fizike me të gjitha pikat turistike dhe kostumet popullore të secilës zonë, të përcaktuara në hartë e të ilustruara me foto. Një vend i veçantë i kushtohet përshkrimit të Kosovës në të gjitha këndvështrimet, gjeografik, historik e kulturor, që vjen i plotë në pesë gjuhë të ndryshme. Harta është e pasuruar me listën e pikave turistike dhe të monumenteve, me një hartë të qarqeve të Kosovës dhe të largësive mes qyteteve të saj, ashtu si edhe me informacione praktike mbi gjithçka që do t’ju nevojitet gjatë udhëtimit.

isbn:
99956 704 43
dimensions:
840 x 590 mm
Write Your Own Review
You're reviewing:Hartë dhe guidë turistike: Kosova
Your Rating