test_test_test

Hartë dhe guidë turistike: Vlora

ALL500.00

Në këtë botim, do të gjeni një hartë të hollësishme të Vlorës, ashtu si edhe hartën fizike të të gjithë rajonit, nga Borshi, deri në Apoloni. Kjo hartë ju orienton drejt monumenteve të kulturës dhe pikave turistike të të gjithë zonës, si edhe ju tregon të ilustruara me foto edhe veshjet popullore sipas krahinave. Në përshkrimin e Vlorës, që vjen në gjashtë gjuhë, do të mësoni më shumë për historinë dhe gjeografinë e zonës, për gjithçka që ofron ajo për turistët, për vlerat, për arkitekturën dhe kulturën e saj. Nuk mungojnë informacionet praktike, aq të nevojshme gjatë një udhëtimi turistik, me hollësi për vendet ku mund të qëndroni në çdonjërën prej pikave bregdetare të shumta e të shumëllojshme buzë Jonit të kristaltë.

isbn:
978-99943-94-43-2
dimensions:
840 x 590 mm
Write Your Own Review
You're reviewing:Hartë dhe guidë turistike: Vlora
Your Rating