test_test_test

Lakuriq Sygjelbri

ALL300.00
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Të vogla, por të dobishme

Lakuriq Sygjelbri është një banor i pazakontë i shkollës së fëmijëve. Ai fle mu në shtyllën e ziles. Askush nuk e kishte menduar se ai dhe familja e tij që fle ditën dhe fluturon natën, do të ishte aq e dobishme, deri kur... Ndiqni aventurat e lakuriqëve të natës, shëtitni bashkë me ta dhe argëtohuni me ngjarjet e gëzueshme të libërthit. Duke u zbavitur, do të mësoni më shumë për disa kafshë që nuk do ta kishit menduar kurrë se janë aq të dobishme për natyrën dhe për jetën tonë.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-64-4
dimensions:
160 x 160 mm
age:
+3 vjeç
page:
16
Write Your Own Review
You're reviewing:Lakuriq Sygjelbri
Your Rating