test_test_test

Mëso t’i dëgjosh të tjerët me pulë Kuqaloshen

ALL400.00
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Jetojmë së bashku

E di se njeriu nuk duhet të flasë e të flasë vetë, pa i dëgjuar të tjerët? Pulë Kuqaloshja nuk e dinte këtë, derisa, pas shumë aventurash, kalë Doriu vendos ta ndihmojë. Teksa Kuqaloshja zemërmirë mëson t’i dëgjojë të tjerët, të njëjtën gjë do të bësh edhe ti. Teksa do të argëtohesh me bëmat e Kuqaloshes dhe të mikut të saj, ti do të kuptosh se çfarë është e rëndësishme në bashkëjetesën me të tjerët. Një libër argëtues e gazmor, i mbushur me ilustrime fantastike, që do të të bëjë për vete menjëherë.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-44-6
dimensions:
220 x 220 mm
age:
+3 vjeç
page:
30
Write Your Own Review
You're reviewing:Mëso t’i dëgjosh të tjerët me pulë Kuqaloshen
Your Rating