test_test_test

Mëso të sillesh në tryezë me Pip Ketrushin

ALL400.00
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Jetojmë së bashku

Keni parë ketrush më të këndshëm se sa Pipi? Me siguri, jo. Ama, ai ka një ves shumë të keq: nuk di të përmbahet para ushqimit, sidomos nëse është bërë me lajthi. Ç’të bëjë Pipi për të ndryshuar? Asgjë më shumë sesa të shoqërohet me miushen Mimi, me të cilën kalon disa aventura të pazakonta dhe, njëkohësisht, mëson se si duhet të sillesh në tryezë, që miqtë të mos zemërohen me ty. Çfarë argëtimi këto aventura me Pipin, Mimin dhe kafshët e tjera të pyllit, përmes ilustrimesh fantastike!


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-43-9
dimensions:
220 x 220 mm
age:
+3 vjeç
page:
30
Write Your Own Review
You're reviewing:Mëso të sillesh në tryezë me Pip Ketrushin
Your Rating