test_test_test

Të kam xhan, babi!

ALL700.00
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Libra dhuratë për çdo moshë

Për babin e fortë si një mal dhe të butë si një pupël! Për atë që na tregon shtigjet dhe në gjurmët e të cilit ecim. Në këto faqe plot ilustrime prekëse do të rigjeni lidhjen e fortë dhe të patjetërsueshme midis babait dhe fëmijës. Babai është gjithmonë aty, për të luajtur, për të të mbrojtur dhe për të të ngushëlluar. Çdo baba do të preket kur ta lexojë këtë libër. Hyni në këtë botë të sigurt e të ëmbël, falë këtij libri që do t’jua ngrohë zemrën dhe do t’ju lumturojë.


isbn:
978-9995641788
dimensions:
260 x 260 mm
page:
24
Write Your Own Review
You're reviewing:Të kam xhan, babi!
Your Rating