test_test_test

Të kam xhan, mami!

ALL700.00
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Libra dhuratë për çdo moshë

Ky libër për të gjitha moshat është i frymëzuar nga përkushtimi, ngrohtësia dhe dashuria e pakufi e nënës për fëmijën. Një histori që të ngroh zemrën dhe që kremton ëmbëlsinë e një lidhjeje të papërsëritshme, të asaj që mund ta krijojmë vetëm me nënën. Kujto e ndiej butësinë e përkëdheljeve të mëngjesit dhe tulatjen mbrëmjeve në gjirin e saj, ku ndihesh gjithmonë ngrohtë dhe plotësisht i mbrojtur. Përjetoje thellësisht dashurinë mëmësore që përcjell ky libër i animuar, i cili nuk njeh moshë dhe kohë.


isbn:
978-9995641795
dimensions:
260 x 260 mm
page:
24
Write Your Own Review
You're reviewing:Të kam xhan, mami!
Your Rating