test_test_test

Vajzës sime të mrekullueshme

ALL600.00
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Libra dhuratë

Vajza ime, ti je dritë, je gëzim, je pjesë e shpirtit tim! Vajzat janë të mrekullueshme... ato janë gëzimi i familjes dhe i prindërve, janë aq frymëzuese, na bëjnë krenarë dhe na ndriçojnë jetën. Janë fluturza të brishta, si kjo e kopertinës. Ky libër i posaçëm për bijat e veçanta do të jetë një dhuratë e paharrueshme për ditëlindjen e saj apo kurdoqoftë... Vajzat sjellin gaz e hare, por edhe dinë të gëzojnë, kur marrin të tilla dhurata kuptimplota.


isbn:
978-9995641856
dimensions:
150 x 150 mm
page:
40
Write Your Own Review
You're reviewing:Vajzës sime të mrekullueshme
Your Rating