Ferma e argëtimit

500 Lekë
Seria: Shih dhe gjej

Më gjen dot? Jam fshehur pas pemës apo mes drurëve dhe nga dritarja e librit ti mund të më shohësh vetëm veshët ngjyrë trëndafili, jelen bojëkafe apo gëzofin leshator. Po tani, më gjen dot se ku jam dhe se kush jam? Epo, prandaj jam një libër me dritare të hapur, që të zgjidhim bashkë ca enigma. Kjo është loja që do të bëjë fëmija, teksa do të marrë në duar këtë libër me një dritare, pas së cilës fshihet një personazh lozonjar, i cili pret aty që ai të hapë faqen për ta zbuluar. Jo më kot quhet “Ferma e argëtimit”.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-177-00-1 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 200 x 200 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ferma e argëtimit
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme