Ferma ime

2 000 Lekë

Seria: Prek, ndiej, dëgjo

    

Në këtë libër, procesi i argëtimit dhe i të mësuarit kryhet në katër aspekte:  duke prekur, duke ndier, duke lexuar dhe duke dëgjuar. Prekni hundëzën e lopës, delen dhe këndesin, përkëdhelni shpinën e kalit dhe sqepin e fortë të patës... Kështu do të dalloni me gishta ndjesinë që të japin ato në realitet dhe, në të njëjtën kohë, do të dëgjoni si bëjnë... një kënaqësi e trefishtë që ju njeh me kafshët gazmore, miqtë më të mirë të fëmijëve. Një libër i ilustruar bukur, ku do të gjeni lojën dhe të nxënit.    
Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-39-2 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ferma ime
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme