Fjalët e para

600 Lekë

Seria: Prek dhe ndiej

Mësojani bebes fjalët e para përmes sipërfaqeve të ndryshme, të cilat ajo mund t’i prekë me gishtat e saj të brishtë. Prekni, përkëdhelni dhe gudulisni së bashku figurat e librit, si dhe ndihmojeni të zbulojë fjalët e para. Pa shihni, ja tek është qenushi, makina, kukulla, topi dhe shumë figura të tjera e njëkohësishtndieni sipërfaqet e ndryshme. Aty janë edhe fjalët e para!Me këto 14 faqeshumëngjyrëshe për t’u parë e për t’u prekur, bebja do ta ketë më të lehtë të mësojë.


Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-26-2 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 130 x 130 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Fjalët e para
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme