Flamingoja

600 Lekë
Seria: Prek dhe ndiej
Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë sqepin me majucë të flamingos ngjyrë trëndafili, pendët e buta, gjurmët prej rëre… Pastaj do të njohin mami dhe babi flamingon që kujdesen për flamingon e vogël, që sapo del nga veza krak-krak e ia bën çip- çip.

Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-287-73-1 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 140 x 140 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Flamingoja
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme