Gjallesat e ujit

1 000 Lekë
Seria: Libra të mëdhenj me mozaikë

Në këtë seri me katër libra, çdonjëri prej të cilëve përmban tetë mozaikë, do të gjeni atë çfarë u duhet fëmijëve dhe atë që çdo prind dëshiron për fëmijën e tij: zhvillim njohurish, duke u argëtuar dhe zhvillim aftësish, duke luajtur. Libri “Gjallesat e ujit” përmban tetë figura të mëdha të botës nënujore, shoqëruar me informacione, si edhe tetë mozaikë, të cilët fëmijët mund t’i shpërbëjnë, për t’i rikrijuar me duart e tyre. Gëzohuni edhe ju me ta, teksa ata i gëzohen zotësisë së vet!


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9995641580 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 18

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Gjallesat e ujit
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme