Kafshët e fermës

800 Lekë

Seria: “Gjej, ndiej, mëso”

Kafshët e fermës

Në këtë libër plot me ilustrime të mrekullueshme, pjesë e serisë “Gjej, ndiej, mëso”, vogëlushët do të njihen me gjithë botën e fermës dhe jo vetëm me emrat e kafshëve. Ata do të vështrojnë faqe më faqe për të gjetur kafshët dhe me mollëzat e gishtave të veckël mund ta zbulojnë këtë botë të lezetshme duke prekur e ndjerë bishtin shumëgjyrësh të palloit, shpinën e gjelit, kovën e ujit, kashtën me të cilën ushqehen kafshët e plot gjëra të tjera. 

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-92-2 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 180 x 200 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Kafshët e fermës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme