Histori e ilustruar e artit

5 000 Lekë

Histori e ilustruar e artit

Vjen për herë të parë në shqip një libër, në të cilin historia e artit paraqitet në formën më të plotë, më të gjallë e më të mahnitshme. Në këtë libër, çdo rrymë arti shpjegohet më qartë se kurrë më parë në boshte kohore të ilustruara mjeshtërisht. Shkruar e punuar nga studiues të shkëlqyer të artit botëror, të diplomuar në Universitetet e Oksfordit e të Kembrixhit, si: Ian Chilvers, Caroline Bugler, Iain Zaczek etj., botuar së pari nga shtëpia botuese e shquar britanike, DK, dhe me përkthimin e apasionuar e të kujdesshëm të Sokol Çungës, “Histori e ilustruar e artit” është një udhëtim i jashtëzakonshëm në historinë e artit, që nis me pikturat e shpellave e mbërrin deri tek eskpresionizmi abstrakt. Këtu, veprat kryesore, që çelën udhë të reja, paraqiten për herë të parë duke shtjelluar edhe ndikimet që i mbrujtën. Po ashtu, kryeveprat më të shquara botërore paraqiten së bashku me jetën e artistëve dhe ngjarjet bashkëkohëse për të rrëfyer historinë e plotë të pikturës. Është vlerë e pasuri të kesh një libër të tillë në shtëpi!

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-91-0 Mosha: Për të rritur

Përmasat: 300 x 260 mm Faqe: Faqe 400

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Histori e ilustruar e artit
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme