Kafshët e xhunglës

800 Lekë

Seria: “Gjej, ndiej, mëso”

Kafshët e xhunglës

Në këtë libër plot me ilustrime të mrekullueshme, pjesë e serisë “Gjej, ndiej, mëso”, vogëlushët do të njihen me botën e xhunglës dhe jo vetëm me emrat e kafshëve. Ata do të vështrojnë faqe më faqe për të gjetur kafshët dhe me mollëzat e gishtave të veckël mund ta zbulojnë këtë botë të lezetshme duke prekur e ndjerë trupin e krokodilit e të elefantit, gëzofin e majmunit e plot gjëra të tjera.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-91-5 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 180 x 200 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Kafshët e xhunglës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme