Kështjella e viganit të keq

400 Lekë

Seria: Historitë e xhaxha Tonit

Kështjella e viganit të keq

“Kështjella e viganit të keq” është një prej 6 librave me aventura të serisë “Historitë e xhaxha Tonit”, e cila përmban edhe këta tituj: “Kthimi i Robinsonit”, “Aldini, arushi magjik”, “Në kërkim të Dodosë së madh”, “Margaritari i madh”, “Balona misterioze”. Në këtë seri, me rrëfime plot aventura, mister dhe magji, si edhe me kaq shumë miq të rinj për të njohur e për t’i dashur, do të zbuloni botën fantastike të Tony Wolf-it.

Banorët e Pyllit të Lisave jetonin pranë kështjellës së zymtë të një vigani të keq e të çartur, përtej Rrafshirës Kënetore. Historia zë fill kur vigani rrëmben zotin Karotëz dhe e mbyll në burgun e kështjellës së tij. A do t’ia dalin miqtë tanë ta çlirojnë zotin Karotëz nga kthetrat e viganit të keq? Këtë do ta mësoni përmes arratish të guximshme, shpikjesh të jashtëzakonshme dhe projektesh të menduara mirë…

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-53-3 Mosha: +7 vjeç

Përmasat: 225 x 155 mm Faqe: 64

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Kështjella e viganit të keq
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme