Libërthi im i fermës

600 Lekë

Seria “Unë, vogëlushi, prek dhe ndiej”

Libërthi im i fermës

Ky libërth është një mënyrë e përsosur që vogëlushët të njihen me fermën: me kafshët, si lopa, kali, pula, rosaku; me hambarin; me traktorin; me karotat e misrin etj. Të gjithë këta emra shoqërohen me nga një figurë për ilustrim, që mbizotëron faqen e librit. Dhe çdo figurë ka edhe diçka interesante për ta prekur e për ta ndier. Kështu, të vegjlit do të prekin jelen e kalit, do të ndiejnë rrotën e dhëmbëzuar të traktorit, kominoshet e dordolecit e plot gjëra të tjera.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-97-7 Mosha: + 0 vjeç

Përmasat: 130 x 130 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libërthi im i fermës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme