Magnet-Flat Ksamili

300 Lekë

Magnete-Flat

Bukuritë e Shqipërisë, nga Veriu në Jug!

Në këto magnete suvenire do të gjeni arkitekturën tradicionale të Beratit deri te perla e Tropojës, ujërat ngjyrë smeraldi të Valbonës, pamjet fantastike të qytetit të lashtë të Butrintit, natyrën e rrallë të Thethit, bregdetin e Vlorës dhe të Sarandës, kalanë veneciane të Durrësit, Prespën në një këndvështrim të veçantë, tregun artizanal të Krujës dhe shumë të tjera. Në fotot e këtyre magneteve suvenir do të gjeni pikat turistike me interes të veçantë në të gjithë vendin.


Përmasat: 80 x 55 mmWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Magnet-Flat Ksamili
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme