Shkruaj - Fshi - Mëso: Mëso shkronjat

500 Lekë

Seria: Shkruaj-Fshi-Mëso

Me lapsin magjik që jua kemi bërë dhuratë, ju mund të shkruani dhe të rishkruani pa fund. Lapsi fshihet lehtë, nuk lë shenjë dhe nuk përmban lëndë të dëmshme. Ky libër fantastik është përgatitur enkas për ju, vogëlushë, që sapo keni nisur të shkruani shkronjat. Falë tij, ju do të mësoni në mënyrë vërtet argëtuese. Merreni këtë libër dhe rrotulloni faqet e lidhura me një spirale aq praktike. Kështu, do të zbuloni udhëzime të thjeshta, ilustrime të lezetshme dhe veprimtari zbavitëse.


Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-240-04-0 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 230 x 180 mm Faqe: 26

Kopertina: Libër prej kartoni të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Shkruaj - Fshi - Mëso: Mëso shkronjat
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme