Mëso të luash pa hile me hipopotam Trazovaçin

400 Lekë
Seria: Jetojmë së bashku

Sa hileqar që është ky Trazovaçi! Atij nuk i pëlqen aspak të humbasë në lojë, ndaj bën hile pas hileje që kjo të mos ndodhë. Por miqtë e tij nuk ia pëlqejnë fare këtë ves, ndaj e kanë lënë vetëm... Shoqërojeni Trazovaçin, ndërsa zebra Afta i tregon atij se pse askush nuk dëshiron të luajë me të. Me siguri do të bëheni njësh me të gjatë aventurave gazmore që do të përjetojë... Do të qeshni, do të zbaviteni dhe do të mësoni bashkë me të se si mund të bëhesh një njeri sa më i mirë.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-46-0 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 30

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mëso të luash pa hile me hipopotam Trazovaçin
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme