Miqtë pushbutë

600 Lekë
Seria: Prek dhe ndiej

Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë trupin e butë të lepurushit, të qenushit, të zogut pushverdhë, të qengjit laraman, të rosakëve të vegjël, të arushit polar, të pinguinit, por edhe veshët e luanit të xhunglës e fytyrën e dashur e qesharake të majmunit. Pastaj, kur të shihni se cilën faqe të librit do të hapin e do të prekin më shumë, do të kuptoni edhe se cila kafshë i pëlqen. Mund të jenë edhe më shumë se një...

Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-177-13-1 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 140 x140 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Miqtë pushbutë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme