Mjetet që ecin

600 Lekë
Seria: Prek dhe ndiej

Uaa, sa i shndritshëm është autobusi që çon fëmijët në shkollë! Edhe ekskavatori do t’ju duket si i vërtetë, po ta prekni. Veç kësaj, do të mësoni edhe për çfarë na shërben ai. Në këtë libër, fëmija juaj do të zbulojë mjetet që ecin dhe që na ndihmojnë në jetën tonë të përditshme. Këtë do ta bëjë duke i parë, duke i lexuar dhe duke i prekur ato me gishtat e vegjël, prandaj ky libërth do të jetë burim argëtimi dhe nxënieje, mjaft i dobishëm për vogëlushët që sapo kanë nisur të njohin botën.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-25-5 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 130 x 130 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mjetet që ecin
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme