Ngjyrat dhe Format

600 Lekë

Seria: Prek dhe ndiej

Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë fluturën e mëndafshtë, portokallen me kokrriza, këpucët e buta… Këto do t’u bëjnë kaq shumë përshtypje, sa do të mësojnë gjithë kënaqësi edhe ngjyrat e tyre. Po ashtu, do të njohin se ç’formë ka dhurata pikaloshe, ora apo biskota xixëlluese...


Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-75-5 Mosha: 0+ vjeç

Përmasat: 140 x 140 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ngjyrat dhe Format
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme