Numrat e parë

800 Lekë

Seria: “Libra me tre tinguj”

Numrat e parë

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë numrat nga 1 në 10, ndërkohë që zbulojnë parkun, marrin pjesë në një festë dhe argëtohen me miqtë e tyre të rinj, qenushin, kotelen e miushin. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-03-3 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 200 x 260 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Numrat e parë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme