Panda

600 Lekë

Seria “Hundë e lezetshme me tinguj”

Panda

Ka shumë fëmijë që e pëlqejnë arushin e lezetshëm panda. Në këtë libër ata do të njihen me të, por edhe me miqtë e tij, që lodrojnë në park një ditë të bukur plot diell, shoqëruar me ilustrime të gëzueshme. Panda ka një hundë-buton. Sa herë që shtypet, lëshon një tingull, por nuk është vetëm tingulli i hundës së pandës. Janë edhe shtatë të tjerë. Shihni figurat dhe shtypni hundën, që të zbuloni e të dëgjoni tingujt e tjerë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-01-6 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 170 x 170 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Panda
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme