Përrallat më të bukura të të gjitha kohëve

1 100 Lekë

Përrallat më të bukura të të gjitha kohëve

Në 12 përrallat e këtij libri fëmijët do të hasin Gishton, Borëbardhën, Krelartën dhe tre arushët, zonjën Dëborë, Hirushen, Gishtëzën, Hansin dhe Gretën e të tjera personazhe të dashura e të paharrueshme, që bëhen edhe më të hijshme prej ilustrimeve mjeshtërore. Ndaj, para se t’i vini të vegjlit në gjumë, ose dhe thjesht e vetëm për t’u kënaqur, lexojuni këto përralla të bukura klasike. Do ta shihni sa mirë do të ndihen!

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-15-6 Mosha: + 3 vjeç

Përmasat: 200 x 225 Faqe: 196

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallat më të bukura të të gjitha kohëve
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme