Qenushi

600 Lekë

Seria “Hundë e lezetshme me tinguj”

Qenushi

Në këtë libër të vegjlit do të njihen me një qenush dhe historinë e vogël të festës së tij të madhe, që shoqërohet me ilustrime të gëzueshme. Qenushi ka një hundë-buton. Sa herë që shtypet, lëshon një tingull, por nuk është vetëm tingulli i hundës së qenushit. Janë edhe shtatë të tjerë. Shihni figurat dhe shtypni hundën, që të zbuloni e të dëgjoni tingujt e tjerë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-00-2 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 170 x 170 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Qenushi
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme