Rrëfenjat e Dimrit

500 Lekë

Seria: Përrallëza të zgjedhura

Zini një qoshk të ngrohtë dhe lexoni këtë përmbledhje me 7 rrëfenja të dimrit! Në to do të njiheni me Ronin, të cilit babi i bleu rroba të reja, sepse donte të bëhej astronaut, me iriqen Irna që, si dhuratë për ditëlindje, donte vetëm të binte dëborë, me pinguinët patinatorë, të cilët po merrnin pjesë në garën e patinazhin në Arenën e Akullit, me Çipmankën, që luante thesaresh me gjyshen e saj, por edhe me personazhe të tjera interesante. Ilustrimet zënë pjesën më të madhe të librit dhe janë aq të bukura e “të ngrohta”, sa duken si të gjalla.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-18-2 Mosha: + 4 vjeç

Përmasat: 230 x 195 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Rrëfenjat e Dimrit
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme