Seria: Librat e vegjël, përmban 12 libra

600 Lekë
Seria: Librat e vegjël (12 libra)

Një koleksion i bukur me përrallëzat më të parapëlqyera të fëmijëve, si: “Kësulëkuqja”, “Piter Pani”, “Ujku dhe shtatë kecat”, “Sirena e vogël” dhe shumë të tjera, në një format shumë praktik. Ilustrimet e bukura, tekstet e thjeshta dhe shumëllojshmëria e ngjarjeve të përmbledhura në 12 libra të vegjël e të këndshëm, do ta bëjnë këtë koleksion shumë të dashur për fëmijët. Kështu, ata nuk do të ngurrojnë të shfletojnë me kënaqësi libër pas libri, edhe kur ju nuk do të mund t’ua lexoni.


ISBN: 978-9995641412 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 130 x 100 mm Faqe: 16

Kopertina: 12 përrallëza klasike


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Librat e vegjël, përmban 12 libra
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme