Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj orën)

400 Lekë

Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj orën)

Libri “Mësoj orën”, pjesë e serisë prej pesë librash “Mësoj… me laps me gomë”, i ndihmon vogëlushët ta mësojnë orën sa më shpejt e pa u lodhur. Dhe që mësimi të mos bëhet i mërzitshëm, u vjen në ndihmë lapsi me gomë, si dhe veprimtaritë e përditshme që Ema, Dea, Arbi etj. bëjnë në orë të caktuara. Bashkëpunoni e ndihmojeni fëmijën që, pasi të plotësojë një faqe, t’ia fshini me një pece e t’ia nisë nga e para.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-53-8 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 295x210 mm Faqe: 16

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj orën)
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme