Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj të numëroj)

400 Lekë

Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj të numëroj)

Në këtë libër, fëmija do të mësojë të numërojë, por edhe të shkruajë numrat nga 1 në 10. Me anë të lapsit me gomë, që është edhe e veçanta e serisë prej pese librash “Mësoj… me laps me gomë”, si dhe me anë të figurave mbresëlënëse, fëmija jo thjesht do të mësojë, por mbi të gjitha do të zbavitet e do të zhdërvjelltësohet. Ndihmojeni fëmijën që, pasi të plotësojë një faqe, t’ia fshini me një pece e t’ia nisë nga e para.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-54-5 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 295x210 mm Faqe: 16

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Mësoj... me laps me gomë (Mësoj të numëroj)
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme