Seria: Miqtë e fermës - Miushi Moli

200 Lekë

Seria: Miqtë e fermës - Miushi Moli

Seria “Miqtë e fermës” ju sjell gjashtë libra të këndshëm me forma e ilustrime gjithë ngjyra që të vegjlit tuaj mund t’i shfletojnë vetë. Historitë e shkurtra e gazmore do t’i ndihmojnë fëmijët t’i njohin edhe më mirë kafshët. Mblidhni një pas një “Qenushi Roki”, “Kotelja Kiti”, “Pula Koko”, “Rosaku Pinpon”, “Miushi Moli” dhe “Lopa Mumu”.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-08-9 Mosha: +1

Përmasat: 140 x 140 Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Miqtë e fermës - Miushi Moli
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme