Seria: Miqtë e fermës - Rosaku PinPon

200 Lekë

Seria: Miqtë e fermës - Rosaku PinPon

Seria “Miqtë e fermës” ju sjell gjashtë libra të këndshëm me forma e ilustrime gjithë ngjyra që të vegjlit tuaj mund t’i shfletojnë vetë. Historitë e shkurtra e gazmore do t’i ndihmojnë fëmijët t’i njohin edhe më mirë kafshët. Mblidhni një pas një “Qenushi Roki”, “Kotelja Kiti”, “Pula Koko”, “Rosaku Pinpon”, “Miushi Moli” dhe “Lopa Mumu”.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-04-1 Mosha: +1

Përmasat: 140 x 140 Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Miqtë e fermës - Rosaku PinPon
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme