Seria: Ngjyros dhe Luaj

1 000 Lekë

Seria: Ngjyros dhe luaj

Automjetet, Deti, Ferma, Kopshti i perimeve, Muzika, Në park, Pylli, Stinët, Shtëpia, Xhungla: Këta janë 10 libërthat e serisë “Ngjyros dhe luaj”, me të cilët fëmija edhe mëson, edhe luan, duke ndier kënaqësi të veçantë. Aty ka veprimtari të thjeshta e të lezetshme, që i ndihmojnë të vegjlit të ngjyrosin më mirë e të bëhet më të zhdërvjellët e më krijues. Me këta libra koha kalon mirë e bukur!

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-41-5 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 200 x 200 mm Faqe: 24

Kopertina: Libër me karton te plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Ngjyros dhe Luaj
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme