Seria: Ngjyros pres dhe ngjis (Në fermë)

400 Lekë

Seria: Ngjyros pres dhe ngjis (Në fermë)

Ky libër është pjesë e serisë prej katër librash “Ngjyros pres dhe ngjis”. Titujt e kësaj serie janë: Në fermë, Pushimet verore, Shtëpia ime dhe Kafshët e dashura. E veçanta e kësaj serie është se për çdo libër ka një gërshërë, me të cilin fëmija pret dhe ngjit figurat e ndryshme dhe më pas i ngjyros figurat e plotësuara. Gërshëra plastike është e përshtatshme për fëmijë +3vjeç. Në këtë libër, nëpërmjet lojërave zbavitëse dhe figurave, fëmija do të mprehë aftësitë vëzhguese e do të mësojë kafshët e fermës.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-95-8 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 210 x 300 mm Faqe: 18

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Ngjyros pres dhe ngjis (Në fermë)
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme