Seria: Përgatitem për në shkollë

1 000 Lekë
Seria: Përgatitem për në shkollë (4 libra)

Mësoni dhe luani, numëroni dhe shkruani, vizatoni dhe zbavituni. Nëse doni ta parapërgatisni fëmijën tuaj për në shkollë, duke i mësuar nocionet themelore, aq të nevojshme për zhvillimin e tij, kjo është seria e duhur. Katër librat e kësaj serie edukative përqendrohen në katër shtylla themelore: të shkruarit, numrat, të kundërtat dhe format. Të gjitha këto nocione ndërthuren me njohuri, ushtrime të këndshme dhe argëtim, për ta bërë të mësuarit një proces jo vetëm përvetësues, por edhe dëfryes.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-177-29-2 Mosha: +5 vjeç

Përmasat: 300 x 210 mm Faqe: 24

Kopertina: Libër prej kartoni të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Përgatitem për në shkollë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme