Seria: "Përrallëza klasike me pop-up": Bambi

300 Lekë

Seria: "Përrallëza klasike me pop-up": Bambi

Nuk ka gjë më të këndshme sesa të shihni e të prekni Bambin vocërrak të trembur në mes të dëborës e pastaj të rritur e të shndërruar në një princ të vërtetë brirëbukur e krenar në krah të Falinës së tij të dashur. Shfletojeni librin. Bambi dhe figurat e tjera do të dalin nga faqet që ju t’i ndieni si të gjalla.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-61-8 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 140 x 190 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: "Përrallëza klasike me pop-up": Bambi
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme