Seria: "Përrallëza klasike me pop-up": Borëbardha

300 Lekë

Seria: "Përrallëza klasike me pop-up": Borëbardha

Të gjithë fëmijët i pëlqejnë e i duan xhuxhmaxhuxhët e dashur e të lezetshëm të Borëbardhës. Po ashtu edhe Borëbardhën vetë, apo edhe princin shpëtimtar kaluar mbi kalë. Në këtë libër mund t’i prekni të gjitha. Sapo ta shfletoni, figurat kërcejnë e dalin prej tyre dhe bëhen si të gjalla.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-67-0 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 140 x 190 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: "Përrallëza klasike me pop-up": Borëbardha
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme