Seria: Vishni me figura ngjitëse

800 Lekë

Seria: Vishni me figura ngjitëse

Kjo seri përmban 4 libra me nga 150 figura ngjitëse plot ngjyra: “Vishni me figura ngjitëse princeshat e hijshme”, “Vishni me figura ngjitëse balerinat e bukura”, “Vishni me figura ngjitëse shoqet e ngushta”, “Vishni me figura ngjitëse pyllin e magjepsur”. Çdo libër përmban më tepër se 20 veshje ose paraqitje krijuese. Merrni figurat ngjitëse, krijoni veshjet dhe skena të tjera, siç tregohen në libër, dhe do të kaloni orë të tëra duke u zbavitur përmes modës, duke krijuar veshje për festa mbretërore dhe duke mësuar si të bëheni stiliste të shkëlqyera.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-10-1 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 210 x 260 mm Faqe: 20

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Vishni me figura ngjitëse
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme