Seria: “Vishu sipas modës” (Koleksioni i veshjeve me lule)

500 Lekë

Seria: “Vishu sipas modës” (Koleksioni i veshjeve me lule)

Seria “Vishu sipas modës” përmban dy libra, njëri prej të cilëve është “Koleksioni i veshjeve me lule”. Libri ka 1 faqe me figura ngjitëse, 2 faqe me kallëpë dhe 12 faqe me pëlhura. Përveçse argëtohen, vogëlushet mësojnë se si të presin me gërshërë, duke vendosur kallëpin mbi copën e pëlhurës që do të zgjedhin për të modeluar veshjen e tyre, njësoj si rrobaqepëse e stiliste të vërteta. Njëkohësisht ato kanë mundësi edhe ta ngjyrosin modelen për të krijuar koleksionin e tyre të veshjeve me lule.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-51-4 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 170x300 mm Faqe: 54

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: “Vishu sipas modës” (Koleksioni i veshjeve me lule)
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme