Shëët, Mos zgjojmë kafshët e fermës

700 Lekë

Shëët, mos zgjojmë kafshët e fermës

Libri “Shëët, mos zgjojmë kafshët e fermës” është pjesë e series “Shëët, mos zgjojmë…”. Ky libër është pajisur me kapakë që hapen. Në fermë të gjithë flenë. Të gjithë vërtet? Vogëlushët çapkënë që janë brenda librit, u bëjnë bisht prindërve dhe ata as që i vënë re, se ia kanë marrë me gjumë. Por të vegjlit tanë, zogjtë pushverdhë, gicat, qengjat, lepurushët, kërriçat, mëzat dhe kalushët e egër nuk i zë gjumi menjëherë. Po mirë, çfarë bëjnë atëherë? Shfletoni librin dhe hapni kapakët, që ta mësoni.  

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-17-0 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 170 x170 mm Faqe: 14

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Shëët, Mos zgjojmë kafshët e fermës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme