101 Gjëra që duhet të dini për Shkencën dhe Eksperimentet

300 Lekë

101 Gjëra që duhet të dini për Shkencën dhe Eksperimentet

Shkenca ka përparuar shumë prej eksperimenteve. Pa to nuk do të fluturonim dot, nuk do ta shihnim dot botën në mikroskop, nuk do të bënim dot filma e fotografi e nuk do ta zbulonim dot hapësirën. Pa to nuk do të kishim e nuk do të zhvillohej dot as mjekësia e mjekimet e as nuk do të shpikeshin vaksinat. Njihuni në këtë libër me të gjitha këto. Shpikjet më të dobishme dhe zbulimet më të mëdha në histori u arritën vetëm falë provave e eksperimenteve të shumta.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-78-6 Mosha: + 8 vjeç

Përmasat: 165 x 225 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:101 Gjëra që duhet të dini për Shkencën dhe Eksperimentet
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme