101 Gjëra që duhet të dini për Shpikjet dhe Zbulimet

300 Lekë

101 Gjëra që duhet të dini për Shpikjet dhe Zbulimet

Veglat dhe zjarri, Komunikimi, Energjia, Shpikjet, Qepja dhe shkrimi, Ngjyrat e pigmentet, Lufta dhe armët... janë disa nga çështjet me të cilat merret ky libër. Por ju do të takoni këtu edhe shpikësit e mëdhenj, do të mësoni se si visheshin në punë e se si funksiononin shpikjet e tyre dhe do të njiheni me zbulimet e mëdha në historinë e njerëzimit. Çdo gjë është treguar krejt shkurt e thjesht dhe është pajisur me ilustrimet përkatëse.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-77-9 Mosha: + 8 vjeç

Përmasat: 165 x 225 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:101 Gjëra që duhet të dini për Shpikjet dhe Zbulimet
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme