12 përralla klasike

1 500 Lekë
Seria: Përralla klasike

Një libër i vyer, ku fëmijët do të zbulojnë magjinë e rrëfenjave dhe kënaqësinë e leximit. Çdo faqe e librit është me ilustrime shumëngjyrëshe nga më të bukurat, që i përshkruajnë hollësisht skenat e përrallave dhe personazhet e tyre. Përrallat janë treguar me stil të thjeshtë dhe me shkronja të mëdha, në mënyrë që të vegjlit t’i hedhin me sukses hapat e parë si lexues, pikërisht duke lexuar këto përralla klasike, që nuk do t’u ikë koha kurrë. Një koleksion përrallash mahnitëse në një libër të vetëm!


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 99956-704-7-4 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 290 x 220 mm Faqe: 188

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:12 përralla klasike
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme