30 Labirinte

500 Lekë

30 Labirinte

Pse na duhet një libër me labirint? Sepse i ndihmon fëmijët të vlerësojnë përfundime të ndryshme dhe të planifikojnë para kohe zgjidhjet përfundimtare. Ky libër sjell jo një, por 30 labirinte, temat e të cilëve mund të jenë mjaft të njohura për ju e për fëmijët. Por libri nuk mjaftohet me kaq, sepse u kërkon fëmijëve të gjejnë edhe numra personazhesh apo sendesh që i kanë hasur gjatë rrugëtimit. 

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-20-1 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 297 mm Faqe: 72

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:30 Labirinte
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme