Aventurat e Kokëkashtës

1 000 Lekë

Aventurat e Kokëkashtës

Romani “Aventurat e Kokëkashtës”, fitues i çmimit “Penda e Argjendtë”, është ndër më të njohurit dhe ndër më
të mirët në letërsinë shqipe për fëmijë.

Ky libër vjen sërish për lexuesin e vogël, i ripunuar prej autorit. Kokëkashta është një dordolec që rojtari Gjon e krijoi për të ruajtur arat e mbjella me grurë. Fëmijëve fillimisht iu duk si robot, pasi ai u kthye e u bë si qenie e gjallë. Në këtë libër do të njiheni me aventurat e pafundme të Kokëkashtës dhe mikut të tij, Hikut, për të gjetur Qytetin e Mrekullive, sipas premtimeve të Gishtos. A e gjejnë, vallë?

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-57-6 Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 140 x 207 mm Faqe: 242

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Aventurat e Kokëkashtës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme