Çfarë mendojnë adoleshentët?

2 000 Lekë

Çfarë mendojnë adoleshentët?

Me trurin në zhvillim, me vrullin hormonal dhe me luftën për pavarësi, adoleshentët shkaktojnë stuhi dhe konflikte në familje. Të jesh prind, është gjithmonë e më e vështirë, por ky libër ju vjen në ndihmë.

Ky libër praktik për të rritur adoleshentët në botën e sotme, sjell rezultatet e studimeve për këtë periudhë të zhvillimit, sqaron sjelljet e adoleshentëve dhe tregon si mund të reagoni sa më mirë si prind, në çast dhe në terma afatgjatë.

Me më shumë se 100 situata të përditshme, libri ju tregon ç’të bëni kur ju përplas derën në fytyrë e deri te siguria në internet, trysnia e moshatarëve, shkolla dhe seksi.

Zbuloni si të krijoni një mjedis mbështetës dhe të komunikoni që adoleshenti juaj ta përballojë jetën sa më mirë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-35-5 Mosha: Për të rritur

Përmasat: 240 x 200 mm Faqe: 220

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Çfarë mendojnë adoleshentët?
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme