Çfarë pëlqen kotelja?

700 Lekë

Seria “Çfarë pëlqen...”

Çfarë pëlqen kotelja?

Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? U pëlqen të fluturojnë, të hidhen apo të kacavirren? U pëlqen të pinë limonadë, çokollatë të nxehtë apo ujë? U pëlqen televizori, të vishen apo të ndjekin, të hidhen e të kapin? U pëlqen t’i qëllojnë, t’i përqafojnë apo t’i ledhatojnë.... Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i mësoni sekretet e tyre. Çdo gjë që u pëlqen koteleve, mund ta prekni e ta ndieni me gishta. 

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-94-6 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 170 x 170 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Çfarë pëlqen kotelja?
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme